voordelen facings

Alle voordelen van facings op een rij

Denkt u erover na om facings te nemen, maar wilt u eerst weten wat het precies is en wat de voordelen van facings zijn? Dan bent u bij Tandarts Buitenland aan het juiste adres. Wij zetten alle voor- en nadelen voor u op een rij en geven u graag een advies over of facings bij u passen. Facings zijn er namelijk in verschillende soorten en maten en zullen niet voor iedereen  geschikt zijn. Het is wel een van de meest gekozen manieren om beschadigingen aan uw tanden op te vangen. Wilt u meer weten over facings of wilt u een persoonlijk advies ontvangen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij staan voor u klaar en helpen u graag aan een verzorgd en gezond gebit. 

Wat zijn facings? 

Facings zijn dé oplossing voor het verfraaien van uw gebit. De vorm, de kleur en de stand van uw tanden kan met facings eenvoudig worden aangepast. Uw gebit krijgt weer een mooie en gezonde uitstraling doordat uw tanden er weer als nieuw uitzien. Facing kunnen zowel van composiet als van porselein worden gemaakt. Door hier een laagje van aan te brengen wordt u beschadigde of afgebroken tand gerepareerd. In overleg met de tandarts zal de kleur en de vorm van het gebit worden bepaald. 

Composiet of porseleinen facings?

Wanneer u facings wilt laten plaatsen kunt u voor twee typen facings kiezen, namelijk porseleinen of composiet facings. Bij beiden gevallen wordt er een soort schildje over uw tanden heen geplaatst. Wanneer u voor de meest kosten vriendelijke oplossing wilt gaan, zijn composiet facings het meest geschikt voor u. In de kliniek van Tandarts Buitenland zijn we er in gespecialiseerd om composiet facings te plaatsen. Dit materiaal is een mengsel van kunststof en glasvezel-deeltjes waar ook witte vullingen van gemaakt worden. 

De voordelen van composiet facings op een rij

  • Weefselsparend (de tanden worden alleen iets opgeruwd), terwijl bij porseleinen facings veel meer tandweefsel verloren gaat. 
  • Vaak vergoed door zorgverzekeraar
  • Aanzienlijk goedkoper dan porseleinen facings, vaak 4x goedkoper
  • In één zitting een stralende lach, binnen 3 uur prachtig resultaat
  • Makkelijk aan te passen naar uw gebit
  • Zelf de kleur bepalen

Meer weten over composiet facings van Tandarts Zaandam?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van facings voor uw gebit? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Bij ons zijn facings al voor €180 euro per stuk te laten zetten. Hierbij krijgt u een gratis consult, verdoving en 5 jaar garantie. Wat wilt u nog meer?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH