Behandelingen

Implantaten

Behandelingen

Bent u op zoek naar hoog kwalitatieve en goedkope implantaten in Nederland voor uw verloren tand, kies of volledig gebit? U bent van harte welkom bij Tandarts-buitenland.nl, wij geven gratis informatie en adviseren u over de mogelijke vergoedingen vanuit uw verzekering.

Kronen en bruggen

Behandelingen: kronen & bruggen

Een kunstmatige kroon wordt vaak gebruikt als er onvoldoende mogelijkheden meer zijn om een vulling te plaatsen. Ook komt het vaak voor dat er cosmetische motieven een rol spelen, zoals zichtbare slecht gevormde of verkleurde tanden of kiezen. Of als mensen na een ongeluk met een afgebroken tand worden geconfronteerd. In die gevallen adviseert de tandarts een kroon. Is er sprake van meerdere tanden, dan spreekt men van een brug.

Facings

Behandelingen: facings

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt.
Bij Tandarts Buitenland uw facing al voor €180,- per stuk!

In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht. De voordelen ten opzichte van porseleinen facings zijn:

✓Weefselsparend (de tanden worden alleen iets opgeruwd, terwijl bij porseleinen facings veel meer tandweefsel verloren gaat)
✓Vaak vergoed door zorgverzekeraar
✓Aanzienlijk goedkoper dan porseleinen facings
✓In één zitting een stralende lach

Behandeling onder Narcose

Behandeling-onder-narcose

Angst voor de tandarts? Het komt in Nederland steeds vaker voor dat tandartsbehandelingen plaatsvinden onder narcose, zo ook bij ons. Bij Tandarts Buitenland werken onze tandartsen in een uitgebreide tandheelkundige praktijk. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende gebitsrenovaties. Onze tandartsen gaan ervoor zorgen dat u weer een gezond gebit krijgt.

Klikgebit

Een overkappingsprothese, ook wel klikgebit of klikprothese genoemd, is een kunstgebit dat met behulp van implantaten wordt bevestigd. Daarmee is het een stuk stabieler en comfortabeler dan een ‘gewoon’ kunstgebit, dat veelal los zit.

Een klikgebit zorgt er bovendien voor dat uw kaken minder snel slinken. Doordat het klikgebit in de bovenkaak houvast krijgt door de implantaten is er geen gehemelte bedekking meer nodig. Eten, proeven, lachen en praten kan zo weer op een natuurlijkere manier.

Witte Tanden

Behandeling: Witte tanden

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor mooie witte tanden met een stralende lach. Deze porceleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht wit gebit.
Waar tanden bleken slechts tijdelijk en onvoorspelbaar resultaat biedt, krijgt u met Lumineers gegarandeerd zonder risico’s witte tanden.

Mondzorg

Mondzorg

Verzorging enkel implantaat of implantaatbrug. Implantaten horen net als eigen tanden en kiezen tweemaal daags gereinigd te worden. Poets met een elektrische tandenborstel de zijkanten en de bovenkant van de implantaten. De ruimtes tussen implantaten zijn vaak groter dan tussen tanden of kiezen. Deze ruimte kunt u het best reinigen met een ragertje. Ragers zijn er in verschillende maten. Het ragertje hoort de ruimte tussen de implantaten goed op te vullen. De tandarts of mondhygiëniste kan u adviseren welke middelen geschikt zijn om de implantaten en mond zo optimaal mogelijk te reinigen.

Medical travel service

Door de tandtechnische werkzaamheden uit te besteden aan een laboratorium in Turkije besparen wij op de materiaalkosten. De materialen voldoen volledig aan de Nederlandse kwaliteitseisen. Zo kunt u ook in Nederland betaalbare porseleinen facings, kroon- en brugwerk krijgen.

U kunt gewoon in eigen land en taal geholpen worden wat ten goede komt aan uw behandeling, nazorg en garantie.

U kunt zich in onze praktijk laten behandelen voor kronen, bruggen, facings, titanium implantaten, vullingen en alle soorten tandprotheses.

Gratis intake

Vier goede redenen

Een Esthetische oplossing
Meer om van te genieten
Aantoonbare kwaliteit
Tandbehoud

Behandelingen

Implantaten€1150, -
Kronen€320, -
Facings€180, -
Zirkonium Kroon€400, -

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH