Een implantaat plaatsen: Wat kan ik verwachten?

Verliezen van tanden of kiezen

Heeft u last van het verliezen van tanden of kiezen of bent u laatst een tand of kies verloren? Dan staan wij bij Tandarts Buitenland graag voor u klaar. Wij bieden verschillende behandelmethodes aan die uw verloren tanden of kiezen kunnen vervangen. Denk hierbij aan implantaten, kronen, bruggen, klikgebit etc. 

Wilt u meer weten over hoe u het verliezen van tanden of kiezen kunt voorkomen of wat u kunt doen als u een tand of kies bent verloren?

Goedkope tanden implantaten

Wanneer een implantaat?

Denkt u erover na om een implantaat te nemen of wilt u meer weten over wanneer u het beste kunt kiezen voor een implantaat? Dan bent u bij Tandarts Buitenland op het juiste adres. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en voordelen. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor het laten zetten van een implantaat.

implantaat verwijderen

Voor- en nadelen van implantaten

Wilt u een tand laten vervangen door een implantaat, maar wilt u eerst meer weten over de voor- en nadelen van implantaten? Dan bent u bij Tandarts Buitenland aan het juiste adres. In deze blog zetten we alle voor- en nadelen voor u op een rij, zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat u een keuze maakt over het laten zetten van implantaten. 

goedkope tanden implantaten

Wat kost een implantaat?

Denkt u erover na om een implantaat te nemen, maar wilt u eerst meer weten over wat een implantaat kost en wat er allemaal komt kijken bij het laten zetten van een implantaat? Bij Tandarts Buitenland zijn we gespecialiseerd in het voordelig zetten van implantaten en staan graag voor u klaar. 

In deze blog vertellen we alles over het laten zetten van implantaten en de kosten hiervan.

Kosten tanden bleken

Kosten tanden bleken

Denkt u erover na om uw tanden te laten bleken, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van tanden bleken? Dan bent u bij Tandarts Buitenland aan het juiste adres. Wij staan bekend als ‘goedkope tandarts’ die voordelig uw tanden kan bleken. Ondanks het voordelige tarief, profiteert u wel van een optimaal resultaat. 

Wortelkanaalbehandeling

Wat is een wortelkanaalbehandeling?

Een wortelkanaalbehandeling of ook wel zenuwbehandeling genoemd bestaat uit verschillende onderdelen. Namelijk het vooronderzoek, de behandeling zelf en de juiste nazorg. Er zal alles aan worden gedaan om de behandeling soepel te laten verlopen en u te helpen bij een voorspoedig herstel. Lees hier alles over de wortelkanaalbehandeling of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Kosten narcose tandarts

Kosten narcose tandarts

Heeft u te horen gekregen dat u binnenkort een grote ingreep moet ondergaan bij de tandarts of bent u bang voor de tandarts? Dan kunt er voor kiezen om tijdens de behandeling onder narcose te gaan. In sommige gevallen raden we u dit zeker aan, maar niet altijd. 

Voordat u deze beslissing neemt is het altijd goed om alle kosten even op een rij te zetten,

Kosten tanden bleken

Wat zijn de voor- en nadelen van facings?

Wilt u mooie witte tanden? Dan kunt u erover nadenken om facings te nemen. Na het laten plaatsen van facings kunt u direct weer genieten van een stralend gebit. Uiteraard brengt dit stralende gebit niet alleen maar voordelen met zich mee, wij zetten daarom alle voor- en nadelen voor u op een rij zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. 

Waarom kroon of brug?

Adviseert uw tandarts u om een kroon of brug te laten plaatsen dan is daar een goede reden voor. Vaak is het dan zo dat het niet meer mogelijk is om een vulling te plaatsen in de tand of kies. Of er is sprake van slecht gevormde, verkleurde of (zwaar) beschadigde tanden of kiezen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH