goedkope tanden implantaten

Wat kost een implantaat?

Denkt u erover na om een implantaat te nemen, maar wilt u eerst meer weten over wat een implantaat kost en wat er allemaal komt kijken bij het laten zetten van een implantaat? Bij Tandarts Buitenland zijn we gespecialiseerd in het voordelig zetten van implantaten en staan graag voor u klaar. 

In deze blog vertellen we alles over het laten zetten van implantaten en de kosten hiervan.

Kosten tanden bleken

Kosten tanden bleken

Denkt u erover na om uw tanden te laten bleken, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van tanden bleken? Dan bent u bij Tandarts Buitenland aan het juiste adres. Wij staan bekend als ‘goedkope tandarts’ die voordelig uw tanden kan bleken. Ondanks het voordelige tarief, profiteert u wel van een optimaal resultaat. 

Wortelkanaalbehandeling

Wat is een wortelkanaalbehandeling?

Een wortelkanaalbehandeling of ook wel zenuwbehandeling genoemd bestaat uit verschillende onderdelen. Namelijk het vooronderzoek, de behandeling zelf en de juiste nazorg. Er zal alles aan worden gedaan om de behandeling soepel te laten verlopen en u te helpen bij een voorspoedig herstel. Lees hier alles over de wortelkanaalbehandeling of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Kosten narcose tandarts

Kosten narcose tandarts

Heeft u te horen gekregen dat u binnenkort een grote ingreep moet ondergaan bij de tandarts of bent u bang voor de tandarts? Dan kunt er voor kiezen om tijdens de behandeling onder narcose te gaan. In sommige gevallen raden we u dit zeker aan, maar niet altijd. 

Voordat u deze beslissing neemt is het altijd goed om alle kosten even op een rij te zetten,

Kosten tanden bleken

Wat zijn de voor- en nadelen van facings?

Wilt u mooie witte tanden? Dan kunt u erover nadenken om facings te nemen. Na het laten plaatsen van facings kunt u direct weer genieten van een stralend gebit. Uiteraard brengt dit stralende gebit niet alleen maar voordelen met zich mee, wij zetten daarom alle voor- en nadelen voor u op een rij zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. 

Waarom kroon of brug?

Adviseert uw tandarts u om een kroon of brug te laten plaatsen dan is daar een goede reden voor. Vaak is het dan zo dat het niet meer mogelijk is om een vulling te plaatsen in de tand of kies. Of er is sprake van slecht gevormde, verkleurde of (zwaar) beschadigde tanden of kiezen.

voordelen facings

Alle voordelen van facings op een rij

Denkt u erover na om facings te nemen, maar wilt u eerst weten wat het precies is en wat de voordelen van facings zijn? Dan bent u bij Tandarts Buitenland aan het juiste adres. Wij zetten alle voor- en nadelen voor u op een rij en geven u graag een advies over of facings bij u passen.

Tips wittere tanden

De 4 beste tips voor wittere tanden op een rij

Een stralende witte lach, dat is iets wat we allemaal wel willen hebben. We vragen ons daarom vaak af, hoe krijgen we wittere tanden en hoe kunnen we deze witte tanden behouden? Er zijn een aantal behandelingen die u kunt laten doen maar er zijn ook een aantal tips hoe u op een natuurlijke manier uw tanden mooi wit kunt houden.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH