Facing tanden: in Turkije of in Nederland?

Facings in Turkije of in Nederland? Het klinkt als een droom die uitkomt: op vakantie naar Turkije, waar u besluit om een facing te doen. Zodat u vervolgens met een stralend witte lach tussen de palmbomen op het strand kan liggen. Turkije staat bekend om zijn betaalbare medici en tandheelkunde. Maar let op voordat u een ticket boekt, bij een facing in Turkije komen ook nadelen kijken. Wees voorbereid en zorg dat u op de hoogte bent van alle plus- en minpunten.

Vakantie in Turkije en tandartsbezoeken

Heeft u als doel heerlijk tot rust te komen in Turkije en te genieten van de zon? Dan is het niet fijn om meerdere malen naar de tandarts te gaan. Een tandartsbezoek wordt namelijk niet vaak als prettig ervaren. Dus als u een facing in het buitenland wilt doen, stel uzelf dan de vraag: wil ik het land ontdekken of meerdere keren een aantal uur in de tandartsstoel doorbrengen?

Is de tandarts in Turkije echt goedkoper?

Het vergelijken van tandartsen is een schone zaak. Stel een lijst samen van jouw meest favoriete tandartspraktijken. Is de prijs van een facing belangrijk voor uw beslissing? Let er dan op of de prijs inclusief of exclusief techniekkosten en consultatie is. Daarnaast komen ook de kosten van de vlucht, het hotel en transfer bij de prijs van de behandeling. De vraag is dus of facings in Turkije daadwerkelijk goedkoper zijn. Bovendien worden behandelingen in Nederland steeds goedkoper. Zo biedt Tandarts Buitenland facings aan voor €180,- en werkt Tandarts buitenland samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen die de behandeling vergoeden.

Garantie bij Tandarts Buitenland

Valt het resultaat tegen? Tandarts Buitenland houdt persoonlijk contact met u en bespreekt vooraf het gewenste resultaat zodat teleurstelling voorkomen wordt. Bovendien heeft u bij Tandarts Buitenland garantie na een facing voor een nabehandeling zoals bij breuk of schade. Dit is in Nederland stukken makkelijker en voordeliger dan opnieuw naar Turkije reizen.

Heeft u vragen over een facing of  andere behandelingen? Dan bent u  altijd welkom voor vragen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH