Veneer (Facing)

U WILT MOOIE WITTE TANDEN?

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt.
Bij Tandarts Buitenland uw facing al voor €180,- per stuk!

In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht. De voordelen ten opzichte van porseleinen facings zijn:

✓ Weefselsparend (de tanden worden alleen iets opgeruwd, terwijl bij porseleinen facings veel meer tandweefsel verloren gaat)
✓ Vaak vergoed door zorgverzekeraar
✓ Aanzienlijk goedkoper dan porseleinen facings
✓ In één zitting een stralende lach

Tandkliniek

VOORDELEN VAN COMPOSIET FACINGS OP EEN RIJ:

✓ Makkelijk aan te passen naar uw gebit
✓ Zelf de kleur bepalen. Ook Hollywood White!
✓ 4x goedkoper dan porseleinen facings
✓ Bijna altijd gedekt door de zorgverzekeraar
✓ Binnen 3 uur een prachtig resultaat

COMPOSIET OF PORSELEINEN FACING?

Composiet facings zijn minder kostbaar dan porseleinen facings. Het materiaal is een mengsel van kunststof en glasvezel-deeltjes waar ook witte vullingen van gemaakt worden. Echter, composiet dat voor facings gebruikt wordt, is vanuit esthetisch oogpunt een meer geavanceerd materiaal.

In veel gevallen hoeven de tanden nauwelijks geslepen te worden om tot een natuurgetrouw resultaat te komen. Het is zelfs zo dat hoe minder er weggeslepen wordt, hoe beter de facing vast kan hechten aan het glazuur.

Facings bij ons al voor €180, - per stuk. Behandeling in Nederland!

Gratis Consult + Facing + Verdoving + 5 Jaar Garantie

Dankzij onze scherpe inkoop van Duitse merk producten en jarenlange ervaring in de tandtechniek vanuit het buitenland kunnen wij u de scherpste prijzen aanbieden.

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET COMPOSIET!

In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht. De voordelen ten opzichte van porseleinen facings zijn:

– Weefselsparend (de tanden worden alleen iets opgeruwd, terwijl bij porseleinen facings veel meer tandweefsel verloren gaat)
– Vaak vergoed door zorgverzekeraar
– Aanzienlijk goedkoper dan porseleinen facings
– In één zitting een stralende lach

NAZORG FACINGS BEHANDELING

Na een professionele en vakkundige facings behandeling is goede nazorg een absolute must. In feite is de nazorg identiek aan de halfjaarlijkse controle. De tandarts zal nauwkeurig kijken naar de conditie van uw restauratie. Tevens zal na een facings behandeling uitvoerig gekeken worden naar randaansluiting en naar de algemene toestand van het tandvlees. Bij nazorg na een facings behandeling wordt tevens minutieus gelet op secundaire cariës. Ook een röntgencontrole zal worden uitgevoerd.

bel voor gratis consult
phone075-6163112

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH