Garantie

Garantie Tandarts Buiteland

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over een uitgevoerde behandeling, dan zullen we ons uiterste best doen om het probleem op te lossen. Het beste is om het probleem direct met uw behandelaar of tandarts te bespreken. Meestal komt u samen tot een oplossing.

Voor alle implantaten die geplaatst worden door of binnen Tandarts Buitenland geldt, met inachtneming van onderstaande voorwaarden, een garantieregeling van 5 jaar. Indien binnen deze termijn een implantaat verloren gaat, biedt Tandarts Buitenland u zonder kosten een nieuwe behandeling aan. Dit betreft zowel het chirurgische als het prothetische gedeelte van de behandeling, inclusief de aanschafkosten van het implantaat en de techniekkosten voor de vervaardiging van kroon- en brugwerk of prothese.

Als blijkt dat uw klacht gegrond is, voeren we onder garantie een nieuwe behandeling uit. Onze garantie is afhankelijk van het soort behandeling. Als blijkt dat er binnen de garantieperiode iets niet goed is gegaan, dan herstellen we dit volgens de volgende garantievoorwaarden:
 U bent zodanig gezond dat er geen enkel risico bestaat om te implanteren.
 Indien er sprake is van medicijngebruik, mag deze medicatie geen risico vormen om te implanteren.
 Veranderingen in uw gezondheid en of medicijngebruik (medicatie) geeft u bij de eerst volgende afspraak door aan uw behandelaar.
 U rookt niet.
 Indien u bent behandeld voor parodontitis dient de mond infectievrij te zijn en neemt u deel aan een nazorgprogramma bij een mondhygiëniste om hernieuwde infectie te voorkomen.
 Ook indien u geen parodontitis heeft gehad, neemt u deel aan een nazorgprogramma bij een van onze mondhygiënisten om infectie te voorkomen.
 U zorgt dagelijks voor een goede mondhygiëne, ook rond de implanaten.
 U laat onze kliniek gedurende minimaal 5 jaren na het plaatsen van de implantaten regelmatig controles uitvoeren conform ons protocol.
 Het plan voor de implantologische behandeling is, in overleg met u, door onze praktijk opgesteld en geheel door ons uitgevoerd.
 U toont motivatie met betrekking tot een zo goed mogelijk behandelresultaat en werkt daar loyaal aan mee.
 De suprastructuur (kroon, brug, prothese) op implantaten dient in onze praktijk te zijn gemaakt.
 Indien er sprake is van een trauma ( bv. u stoot zich of heeft een klap gekregen dan wel een accident waardoor schade is ontstaan aan uw gebit (implantaten) komt de garantie te vervallen.

Een aantal tandheelkundige en medische aandoeningen evenals sommige schadelijke gewoonten vergroten de kans op het mislukken van een implantologische behandeling aanzienlijk. Daarom sluiten wij, ook in uw belang, het plaatsen van implantaten uit in de volgende gevallen (contra-indicaties):
• Indien u parodontitis heeft of andere parodontale problemen/ontstekingen, die niet volledig zijn behandeld, waardoor het risico van een mislukking groot is door aanwezigheid van infectiehaarden.
• Indien uw gebit niet is gesaneerd door de aanwezigheid van:
 cariës (gaatjes in de tanden en kiezen)
 wortelpuntonstekingen (granulomen)
 slijmvlies ontstekingen
 cystes
• Indien u tandenknarst (bruxisme) of met uw kaken klemt (parafuncties) en u hebt of gebruikt geen knarsplaat (opbeetplaat)
• Indien er sprake is van een gestoorde occlusie (contact tussen tanden en kiezen van onder- en bovenkaak is verstoord)
• Indien u medicatie gebruikt in de vorm van:
 Bisphosphaten ( bijvoorbeeld bij kwaadaardige aandoeningen of osteoporose)
 Antimethabolismen (zoals bij reumatoïde artritis)
 Coumarine derivaten (sterke bloedverdunners)
 Corticosteroïden of andere medicatie, die een goed afloop van de chirurgische ingreep(kunnen) verstoren.
• Hartklepaandoeningen
• Recent myocard infarct
• Een ernstige hartinsufficiëntie
• Indien u rookt
• Een risicovolle sport beoefent zonder gebitsbescherming

Indien u nog vragen heeft, wordt u vriendelijk verzocht hierover contact op te nemen met de onze behandelend implantoloog en/of parodontoloog.

bel voor gratis consult?
phone075-6163112

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH