Goedkope implantaten

Goedkope implantaten

Onze kliniek krijgt vaak te maken met mensen die last hebben van hun tand, kies of weefsel. Meestal worden deze verwijderd en plaatsen wij daarvoor in de plaats implantaten. Wij zijn gespecialiseerd in implantologie en onze tandspecialisten plaatsen goedkope implantaten die kwalitatief zijn. Wanneer het weefsel rondom je tand niet gezond is, dan zal het gaan ontsteken. Het bot kan verloren gaan en hierdoor is er een trage genezing. Dit betekent dat je langer pijn of last kan hebben.

goedkope implantaten

Blijf niet te lang wachten met de pijn en ga naar een implantoloog. Voordat de implantologie behandeling plaats vindt, spreekt u de specialist en gaat hij een klein onderzoek uitvoeren. Hierdoor wordt het probleem vastgesteld en bepaalt hij of je in aanmerking komt voor implantaten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je onderkaak heeft een belangrijke zenuw, die heet nervus alveolaris. Een implantaat wordt met een veilige marge boven de zenuw van het bot geplaatst. In bijzondere gevallen kan het zo zijn dat mensen een beperkte kaakhoogte hebben en dat zal het plaatsen van implantaten lastiger maken.

Onze implantologen zijn gecertificeerde tandartsen met voldoende kennis en jarenlange ervaring voor het behandelen van elk tandprobleem!

 

Geen tanden? Hoeveel implantaten heb je dan nodig?

Het plaatsen van implantaten is een goede oplossing bij het ontbreken van een gedeeltelijk of geheel gebit. Het is afhankelijk van je situatie. Deze behandeling is zeer eenvoudig en het wordt met een plaatselijke verdoving gedaan. Hierdoor ervaar je geen pijn. De pijn is vergelijkbaar met het trekken van een kies of een wortelkanaalbehandeling. Echter, neemt de pijn wel toe wanneer de verdoving is uitgewerkt. Dit kan je bestrijden met een paracetamol of pijnstiller.

Roken en implantaten

Mensen die roken hebben een grotere kans op mislukking bij het plaatsen van implantaten. Roken verhoogt de kans op een aantal aandoeningen, zoals tandvleesontsteking (gingivitis) en botafbraak rondom tanden en kiezen (parodontitis).
Hier zijn een aantal feiten over roken die uw mondgezondheid beïnvloeden:

  • Reuk en smaak worden minder
  • Slechte adem
  • Wondgenezing wordt beschadigd
  • Afweer in de mond wordt verlaagd
  • Kans op mondkanker wordt groter

 

Meer weten over onze goedkope implantaten?

Wanneer je last krijgt van je tand of kies en je wilt in plaats daarvan kunstmatige goedkope implantaten plaatsen, neem dan contact op met onze implantologen. Onze specialisten voeren de juiste behandelingen uit om jouw gebitsprobleem pijnloos op te lossen.

Bel voor gratis consult
phone075-6163112

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH