Implantaten

IMPLANTATEN BEHANDELING IN NEDERLAND

Bent u op zoek naar hoog kwalitatieve en goedkope implantaten in Nederland voor uw verloren tand, kies of volledig gebit? U bent van harte welkom bij Tandarts-buitenland.nl, wij geven gratis informatie en adviseren u over de mogelijke vergoedingen vanuit uw verzekering.

Wilt u weten wat voor verbetering een implantaat voor uw levenskwaliteit kan betekenen?

implantaat

✓ Wij informeren u gratis en vrijblijvend over goedkope implantaten in Nederland
✓ Wij vervangen uw verloren tand of kies met een kroon op implantaat
✓ Wij plaatsen implantaten voor een brug ter vervanging van meerdere tanden of kiezen
✓ Wij plaatsen Implantaten voor een implantaatprothese ofwel een Klik-gebit.
✓ Wij vervangen uw bestaande implantaat(en)

WAT IS EEN IMPLANTAAT

Een implantaat is een kunstwortel die in uw kaakbot word geschroefd. Het plaatsen van goedkope implantaten in Nederland is een duurzame behandeling en het is wetenschappelijk bewezen dat u er tientallen jaren profijt van kan hebben.

Onze erkende tandartsen en implantologen werken uitsluitend met vooraanstaande merken uit de Tandheelkunde.  Zij plaatsen hoogkwalitatieve en goedkope implantaten in Nederland. Alle behandelingen worden uitgevoerd na een medische controle, tandheelkundige consulten, prognose stellingen door zowel tandarts als implantoloog en het opstellen van een behandel- en begrotingsplan.

Beste Kwaliteit/Prijsverhouding. Zwitsers merk bij ons al voor €1150, - per stuk.

Gratis consult + Metalporselein kroon + Indiv. titanium opbouw + 10 jaar garantie.

Dankzij onze scherpe inkoop van Duitse merk producten en jarenlange ervaring in de tandtechniek vanuit het buitenland kunnen wij u de scherpste prijzen aanbieden.

Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal.

Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese. Implantaten kunnen in zeer veel situaties worden toegepast, variërend van steunpunt voor een beugel tot een drukknop onder een kunstgevit. Hieronder een aantal veel voorkomende situaties.

implantatlogo1-Kopie

bel voor gratis consult
phone075-6163112

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

Bij het eerste bezoek aan de tandarts  zullen wij de huidige staat van uw gebit onderzoeken en samen met u een behandelplan opstellen. U wordt geïnformeerd over de mogelijke oplossingen voor uw gebitsverbetering. Vervolgens krijgt u een offerte. Na overeenstemming over het behandelplan kan de behandeling beginnen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH