Implantologie Zaandam

Implantologie Zaandam

Tandarts-Buitenland is de esthetische tandheelkundige praktijk voor de regio Zaandam en is ook gespecialiseerd in implantologie. Is uw tand of kies verloren of bent u toe aan compleet nieuw gebit? Met jarenlange ervaring plaatsen en verzorgen Onze tandartsen implantaten afkomstig van exclusieve merken tegen een scherpe tarief.

 

Wat is implantologie?

Implantologie Zaandam
Onze erkende tandartsen, mondhygiënisten en implantologen zorgen voor de behandeling van elke gebitsprobleem waar u jarenlang van kan profiteren. Duurzaamheid; dat is ook de kracht van implantaten. Implantaten zijn eigenlijk kunstmatige wortels die in de kaak geplaatst worden. Eén van de meest voorkomende implantaat is de schroef gemaakt van titanium. Dit stof is lichaamsvriendelijk en hecht snel aan het bot. Op een implantaat worden de volgende tandoplossingen geplaatst: kroon, brug, plaat- of frameprothese of een overkappingsprothese (klikgebit). Bij onze tandheelkundige praktijk kunt ook terecht voor deze behandelingen.
Bekijk hier alle behandelingen van Tandarts-Buitenland.nl.

Meer weten over implantologie? Klik hier.
 

Waarom Tandarts-Buitenland?

    Wij informeren u gratis en vrijblijvend over goedkope implantaten in Nederland
    Wij vervangen uw verloren tand of kies met een kroon op implantaat
    Wij plaatsen implantaten voor een brug ter vervanging van meerdere tanden of kiezen
    Wij plaatsen Implantaten voor een implantaatprothese ofwel een Klik-gebit.
    Wij vervangen uw bestaande implantaat(en)

Daarnaast streeft onze praktijk ernaar om alle patiënten zoveel comfort te bieden tijdens de behandelingen en verantwoord te werk te gaan. Wij streven naar de beste resultaat en willen elke patiënt de verdiende glimlach geven.
Bij Tandarts-Buitenland krijgt u implantaten van hoogwaardige kwaliteit tegen goedkope prijzen. Bekijk hier alle tarieven.
 

Werkwijze

Bij Tandarts-Buitenland in Zaandam worden alle behandelingen uitgevoerd na een medische controle,tandheelkundige consulten, prognose stellingen door zowel tandarts als implantoloog en het opstellen van een behandel- en begrotingsplan.
Onze werkproces staat garant voor het behalen van de beste gebitsresultaat. Zonder enige voorkennis en consulten kunnen onze erkende implantologen niet de juiste behandeling uitvoeren.
 

Meer weten over implantologie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van implantologie in Zaandam? Neem dan contact met ons op. Bent u bereid om een implantologische behandeling onder te gaan? Meld u dan voor de gratis intake gesprek.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH