Kosten narcose tandarts

Kosten narcose tandarts

Heeft u te horen gekregen dat u binnenkort een grote ingreep moet ondergaan bij de tandarts of bent u bang voor de tandarts? Dan kunt er voor kiezen om tijdens de behandeling onder narcose te gaan. In sommige gevallen raden we u dit zeker aan, maar niet altijd. 

Voordat u deze beslissing neemt is het altijd goed om alle kosten even op een rij te zetten, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat de behandeling ongeveer zal gaan kosten. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van patiënten die angst hebben van de tandarts en staan graag voor u klaar. Ontdek de mogelijkheden of contact ons voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor narcose?

Een behandeling onder narcose wordt vaak toegepast wanneer een patiënt angst heeft voor de tandarts, als het een grote ingreep is of als een behandeling door het kokhalsreflex onmogelijk is. Wanneer u onder narcose bent zult u niks merken van de behandeling, maar zult uw gebit wel de zorg krijgen die het nodig heeft.

U krijgt namelijk een slaapmiddel toegediend waardoor u tijdens de behandeling even ‘weg’ bent. Zo kan de tandarts ongestoord de behandeling uitvoeren en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Als de behandeling achter de rug is zult u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht worden. Hier kunt u rustig bijkomen van de behandeling. 

De kosten van narcose bij de tandarts

De kosten van een behandeling onder narcose zijn per praktijk verschillend. Bij Tandarts Buitenland staan we bekend om de lage kosten en kwalitatieve behandelingen. De prijs van een narcose behandeling bestaat altijd uit twee delen, namelijk de behandeling zelf en de narcose. De kosten variëren vaak tussen de 275 en 500 euro per uur. Bij Tandarts Buitenland profiteert u altijd van de laagste prijs garantie. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw behandeling onder narcose. 

Maak een gratis intake afspraak

In onze eigen kliniek worden de behandelingen onder volledige narcose uitgevoerd. Dit gebeurt in samenwerking met het anesthesieteam. Deze BIG-geregistreerde anesthesiologen en anesthesieassistenten zijn zeer goed opgeleid en hebben veel ervaring. Tijdens de behandeling wordt uw gezondheid nauw in de gaten gehouden. U bent bij ons in goede handen.

Het is bij ons mogelijk om een gratis intake afspraak te maken, zodat we u een vrijblijvend advies kunnen geven en u vooraf precies weet waar u aan toe bent. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH