Kosten tanden bleken

Kosten tanden bleken

Denkt u erover na om uw tanden te laten bleken, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van tanden bleken? Dan bent u bij Tandarts Buitenland aan het juiste adres. Wij staan bekend als ‘goedkope tandarts’ die voordelig uw tanden kan bleken. Ondanks het voordelige tarief, profiteert u wel van een optimaal resultaat. 

Een wit gebit is iets wat we allemaal wel willen toch? Een stralend witte lach is razend populair wat ook de vraag naar bleekbehandelingen doet stijgen. Bij Tandarts Buitenland zijn we gespecialiseerd in het bleken van tanden met composiet facings. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Tanden bleken met composiet facings

Er zijn verschillende manieren om uw tanden te bleken. Zo kunt u het zowel thuis zelf doen als het door een professional laten doen. Een van de meest effectieve manieren van tanden bleken zijn composiet facings. De composiet facings zijn een laagje tandkleurig vulmateriaal dat op de tand wordt geplakt. Als u kiest voor composiet facings profiteert u van veel voordelen: 

  • Weefselsparend ( de tanden worden alleen iets opgeruwd)
  • Vaak vergoed door uw zorgverzekeraar
  • Aanzienlijk goedkoper dan porseleinen facings
  • In één zitting een stralende lach, binnen 3 uur resultaat
  • Zelf de kleur bepalen

De kosten van tanden bleken met composiet facings

Wanneer u kiest voor het laten zetten van composiet facings gaat u niet voor de goedkoopste oplossing maar wel voor het mooiste en het meest langdurige resultaat. Het laten zetten van composiet is aanzienlijk goedkoper dan porseleinen facings en bij Tandarts Buitenland bieden we ze tegen erg lage prijzen aan. Bij ons laat u al facings zetten voor €180,- per stuk. Wij kunnen deze erg scherpe prijs aanbieden dankzij onze scherpe inkoop van Duitse merk producten en omdat we jarenlange ervaring hebben in de tandtechniek

Tandarts Buitenland staat voor u klaar

Wilt u meer weten over de kosten van tanden bleken of heeft u een specifieke vraag? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het krijgen van een stralende witte glimlach. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij gaan dan meteen voor u aan de slag. Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor een gratis consult. Wij vertellen u dan graag meer over alle mogelijkheden. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH