Lumineer

LUMINEERS WITTE TANDEN

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor mooie witte tanden met een stralende lach. Deze porceleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht wit gebit.
Waar tanden bleken slechts tijdelijk en onvoorspelbaar resultaat biedt, krijgt u met Lumineers gegarandeerd zonder risico’s witte tanden.

De-waarheid-over-wittere-tanden-2-size-3

SLIJPEN EN INJECTIES OVERBODIG

De tandarts neemt enkel een afdruk van uw gebit en vervolgens worden de Lumineers tijdens de 2e afspraak in slechts een uur geplaatst. Gevoelige tanden zijn daarmee uitgesloten. Kleurstoffen hebben geen invloed op Lumineers, dus gele vlekken verdwijnen permanent onder prachtig witte tanden.

Betaalbare Lumineers! Bij ons €180, - p.s.

Gratis Consult + Facing + Verdoving + 5 Jaar Garantie

Dankzij onze scherpe inkoop van Duitse merk producten en jarenlange ervaring in de tandtechniek vanuit het buitenland kunnen wij u de scherpste prijzen aanbieden.

Angst van patiënten voor de tandarts is niet langer nodig, gevoelige tanden zijn met Lumineers uitgesloten doordat Lumineers met minimale tandpreparatie direct geplaatst kunnen worden. In een enkel geval wordt er licht bijgeslepen, maar beperkt zich dit tot de oppervlakte en worden nooit gevoelige tandstructuren aangeraakt. Lumineers kunnen indien gewenst elk moment verwijderd worden zonder dat het gebit op enig manier blijvend wordt beschadigd.

WAT ZIJN LUMINEERS?

Lumineers zijn zuiver porseleinen facings die, in tegenstelling tot kunstof facings, veel duurzamer zijn, niet verkleuren en de tanden beschermen tegen vloeistoffen en andere voedselinvloeden. Lumineers gaan zoals klinisch bewezen 20 jaar mee en matchen perfect natuurlijke tandstructuren waarmee u een prachtige witte lach krijgt.

bel voor gratis consult?
phone075-6163112

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH