Tandarts Zaandam

Tandarts Zaandam

Tandarts Buitenland is een tandartsenpraktijk gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Samen met Tandarts Zaandam helpen we veel patiënten bij het verkrijgen van een mooi gebit. Onze tandheelkundigen en mondhygiënisten gebruiken hun uitgebreide kennis en ervaring om uw gebit te laten stralen en te behandelen in samenwerking met assistenten.

Onze tandartsenpraktijk levert graag kwaliteit en dat is ook terug te zien in de behandelingen en werkmethodes van onze deskundigen.

Al jaren zijn wij een begrip in district Zaandam en omstreken. Ieder jaar doen we ons best om de cosmetische behandelingen zo fijn en goed mogelijk uit te voeren

Ons doel is om alle cliënten te helpen hun gebit in gezonde en mooie staat te behouden, hun hele leven lang. Dit doen we door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een op maat werkwijze.

Behandelingen bij Tandarts Buitenland

Tandarts Buitenland is gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

Bel voor gratis consult
phone075-6163112

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

Uitleg behandelingen tandarts Zaandam

ImplantatenTandarts Zaandam - implantologie

Een implantaat is een kunstwortel die in uw kaakbot word geschroefd. Het plaatsen van goedkope implantaten in Nederland is een duurzame behandeling en het is wetenschappelijk bewezen dat u er tientallen jaren profijt van kan hebben. Lees meer over implantaten.

Kronen en bruggen

Een kroon is een kunsttand of kunstkies die over een beschadigde tand of kies wordt geplaatst. Bij een brug wordt er een samenstelling van minimaal 3 kronen toegevoegd in uw gebit. Lees meer over kronen en bruggen.

Klikgebit

Een overkappingsprothese oftewel klikgebit wordt met behulp van implantaten bevestigd in uw mond. Lees meer over klikgebitten.

Facings

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Lees meer over facings.

Narcose behandeling

Bij Tandarts Buitenland is het mogelijk om onder narcose uw tanden te laten behandelen. Lees meer over narcosebehandelingen.

Lumineer

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor mooie witte tanden met een stralende lach. Deze porseleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht wit gebit. Lees meer over lumineers.

Vestigingen Tandarts Buitenland

Tandarts Buitenland heeft twee locaties in Zaandam:
E.Heimannstraat 21
1504 JB Zaandam
Tel. 075- 616 3112

en

Westzijde 212
1506 GG Zaandam
Tel. 075- 6163112

Gedreven tandspecialisten in Zaandam

Beide vestigingen hebben de beste en gedreven tandspecialisten in dienst en bij ons krijgt u de beste tandzorg:

  • Een team van specialisten
  • Overzienbare praktijk waarbij persoonlijke aandacht voorop staat
  • Wij maken gebruik van onze unieke 3D CT scan voor uiterst nauwkeurige behandelingen
  • Unieke Cerec 4.2 apparatuur, voor kronen binnen een uur

 

Afspraak maken met de tandarts in zaandam?

Tandarts Buitenland geeft tandzorg op maat. Wilt u graag een afspraak maken voor het ondergaan van één van onze behandelingen? Dat kan!

U kunt ook snel en eenvoudig online een afspraak inplannen, zonder te hoeven bellen naar de tandartspraktijk. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH