Tandartspraktijk Zaandam, helpt u graag!

Heeft u gebitsklachten en bent u op zoek naar een tandarts die uw gebit kan controleren? Sinds 2001 helpt Tandarts Buitenland u in de tandartspraktijk in Zaandam. Het leveren van kwaliteit staat hierbij op de eerste plaats. Wij hebben jaarlijks honderden klanten met gebit wensen die hun weg vinden naar onze praktijk.  

Over de tandartspraktijk in Zaandam

Bij Tandarts Buitenland hebben wij diverse behandelkamers op twee locaties gelegen in het centrum van Zaandam. Stap op de fiets of ga met het openbaar vervoer en binnen 15 minuten vanaf het station Zaandam Kogerveld staat u bij ons in de praktijk op de Westzijde. Ook de praktijk op de E.Heimansstraat is goed bereikbaar en met parkeerplaatsen voor kunt u altijd uw auto kwijt. Bij Tandarts Buitenland bieden de de prijs van een tandarts in het buitenland tegen de Nederlandse kwaliteit. Onze praktijk staat bekend om zijn goede kwaliteit, vriendelijke specialisten en flexibiliteit. Wij geloven dat voor elke situatie een passende oplossing bestaat.

Voor welke behandelingen kunt u terecht bij tandartspraktijk in Zaandam? 

Bij Tandarts Buitenland kunt u terecht voor reguliere behandelingen tot spoed behandelingen en van een narcose behandeling tot een gehele gebitsrenovatie. Wij zullen altijd ons best doen om de tandheelkundige zorg te geven die past bij uw gebit en wensen. Behandelingen waarbij u terecht kunt bij Tandarts Buitenland zijn:

Bij deze behandelingen staan uw wensen centraal. Hierbij vinden wij het erg belangrijk dat u voorafgaand aan een behandeling weet wat u te wachten staat en geen vragen meer hebt. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten kunt u met een gerust en vertrouwd gevoel de behandeling ondergaan. 

Waarom Tandarts Buitenland?

Bij de tandartspraktijk in Zaandam staat u centraal in het hele proces. Ieder gebit is anders daarom maken wij speciaal voor u een behandelplan gepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunnen wij garanderen dat er voor elke situatie een passende oplossing bestaat en het resultaat overeenkomt met de mogelijkheden. Dit wordt besproken in een eerste afspraak waarin we alles in kaart brengen en vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen wij een goede kwaliteit leveren tegen een lage voordelige prijs. Dit komt mede door scherpe inkoop van van Duitse en Zwitserse materialen. Bovendien zijn onze tandartsen zijn gespecialiseerd, hebben jarenlange ervaring en zijn BIG-geregistreerd. 

Maak een afspraak

Het team van Tandarts Zaandam staat van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur.  Ook vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 kunt u terecht. Onze implantologen en andere tandheelkundigen in ons team staan dus altijd voor u klaar. Maak uw afspraak online of bel met een van onze assistentes 075-616 3112. 

Gratis intakegesprek? Vul het formulier in. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH