Tandheelkundige kliniek

Tandheelkundige kliniek in Zaandam

Tandheelkundige kliniek tandarts buitenland

Tandarts Buitenland is de tandheelkundige specialist in Zaandam en omstreken. Voor elk denkbaar gebitsprobleem kunt u bij ons terecht. Tandarts Buitenland geeft u persoonlijke aandacht en behandeling, én u krijgt een complete nazorg van esthetische tandheelkunde. Wilt u weten welke behandelingen we uitvoeren? Bekijk dan alle behandelingen op onze website.

Taken binnen de tandheelkundige kliniek

Bij onze tandheelkundige kliniek zijn niet alleen tandartsen werkzaam, maar ook mondhygiënisten, kaakchirurgen, implantologen en orthodontisten. Naast deze specialisten, bestaat ons team uit tandartsassistenten. Met ons ervaren personeel kunnen we u voorzien van een effectieve behandeling. Onze praktijk houdt zich bezig met alles wat met het gebit te maken heeft; zowel het technische als hygiënische gedeelte. Uw gebit wordt van A tot Z verzorgd.

Bel voor gratis consult
Tandheelkundige kliniek075-6163112

Bewaren

Bewaren

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

De behandelingen; persoonlijk en resultaatgericht

Voor elk tandprobleem hebben onze specialisten een gepaste behandeling. Heeft u cosmetische wensen? Onze tandheelkundigen helpen u hierbij. We voeren onder andere de volgende behandelingen uit:

 • tandheelkundige kliniek implantologie

  Implantologie

  Bij het ontbreken van één of meerdere tanden wordt een kunstwortel als schroef in de kaak gebracht.

 • tandheelkundige kliniek kronen en bruggen

  Kronen en bruggen

  Is een duurzame vervanging voor tanden en kiezen; heeft de oorspronkelijke vorm en behoudt dezelfde functie van uw tand of kies.

 • tandheelkundige kliniek facings

  Facings

  Oftewel veneer genoemd. Het is een laagje tandkleurig materiaal van composiet of schildjes van porselein.

 • tandheelkundige kliniek prothetiek

  Prothetiek

  Prothetiek is het plaatsen van kronen, bruggen en protheses.

Naast het uitvoeren van diverse tandbehandelingen geven we ook advies over uw mondzorg, zodat uw gebit zo lang mogelijk gezond blijft. Wilt u vooraf de kosten doornemen?

Onze werkwijze

Onze manier van werken is gebaseerd op twee belangrijke punten:

1. Garantie van tevredenheid

Onze specialisten doen er alles aan om uw gebit op de beste manier te behandelen. Daarom kunnen wij u garanderen dat u tevreden bent met het resultaat.
Bekijk de voorwaarden

2. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Onze onderdelen komen uit Duitsland en Zwitserland. Hier hebben wij de beste ervaring mee, en er zit meestal een garantie van 5 of 10 jaar op. Indien u bijvoorbeeld meerdere kronen nodig heeft, is een korting bespreekbaar.
Bekijk de prijzen

Wilt u weten wat alles bij elkaar gaat kosten? Dan is het noodzakelijk om langs te komen voor een afspraak. Alleen door uw gebit te onderzoeken, kunnen wij tot een juist plan van aanpak komen en een schatting maken van de totaalprijs.

Tip: check van tevoren even wat uw verzekering vergoedt!

Onder narcose behandelingen

Onze kliniek hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dit houdt in dat we de wensen van elke patiënt serieus nemen en de behandeling zo comfortabel mogelijk uit voeren. Daarom bieden we patiënten de mogelijkheid een behandeling onder narcose te ondergaan.

Met deze tandartsbehandeling ervaren veel patiënten minder onrust. In samenwerking met ons anesthesieteam wordt u zorgvuldig en volgens de juiste handelingen in slaap gebracht. Onder narcose merkt u niks van de behandeling.

Lees meer over onze narcose behandelingen of bel 075-6163112 voor meer informatie.

Vraag over esthetische tandheelkunde?

Heeft u een gebitsprobleem en wilt u dit laten behandelen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Tandarts Buitenland biedt u zorg op maat en onze experts voeren elke behandeling met passie uit.

Wilt u meer informatie over één van onze behandelingen? Vraag een gratis intake gesprek aan.

Inschrijven bij onze tandkliniek

U kunt zich inschrijven in onze kliniek door een afspraak te maken. U hoeft alleen maar het formulier in te vullen en dan krijgt u van ons zo snel mogelijk een bericht. U belandt dan vanzelf bij de juiste specialist (tandartscontrole, implantologie, specialist in kronen en bruggen, etc.).

Uw intakegesprek is gratis!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH