Tandkliniek

Over onze tandkliniek

TandkliniekBij onze tandkliniek staat het leveren van kwaliteit op nummer één. Wij ontvangen dagelijks tientallen mensen die kampen met gebitsproblemen of wensen. Tandarts Buitenland is dé tandspecialist en daarom komen deze mensen bij ons terecht. De reden hiervan is:

  • Jarenlange ervaring
  • BIG geregistreerd
  • Gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Flexibele afspraaktijden

De specialist op het gebied van tandheelkunde

Onze tandkliniek heeft twee schitterende locaties in Zaandam. De uitgebreide tandheelkundige praktijken zijn voorzien van speciale narcose kamers voor patiënten met angst voor de tandarts of behandelingen.

Onze tandartsteam bestaat uit twee ervaren implantologen en een deskundig personeel om al uw tandproblemen naar wens te behandelen. Daarnaast adviseren wij u de mogelijke vergoedingen van verzekeringen. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om al onze patiënten de beste behandeling te bieden.

Een oplossing voor iedereen

Tandarts-Buitendland krijgt jaarlijks te maken verschillende patiënten; de behandelingen verschillen van kleine ingrepen tot grote gebitsproblemen. Onze kennis is breed genoeg om voor al deze problemen een oplossing te bieden.

U wordt vrij snel geholpen door onze deskundigen, waardoor u niet te maken krijgt met lange wachtlijsten. Daarnaast hebben flexibele afspraaktijden die in de avonduren gedaan kunnen worden. Hierdoor denken wij mee met onze patiënten.

Tandkliniek doel

Ons doel is het verzorgen van een mooie glimlach.

Ook na uw behandeling staan wij klaar om uw gebit te onderhouden. Zo kunt u jarenlang genieten van uw gezonde gebit.

Afspraak inplannen bij de tandkliniek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen elk gebitsprobleem aan. Ervaar zelf onze kwaliteitszorg van Tandarts-Buitenland en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. U kunt ook contact opnemen door naar onze tandkliniek te bellen of een e-mail te sturen. Wij hopen u spoedig te zien in onze praktijk!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bel voor gratis consult
phone075-6163112

Bewaren

Waarom Tandarts Buitenland?

 De laagste prijs garantie!
 Behandeling in Nederland
 Uw nota komt achteraf
 Afspraken in de avonduren
 BIG-geregistreerd

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH