Een implantaat plaatsen: Wat kan ik verwachten?

Verliezen van tanden of kiezen

Heeft u last van het verliezen van tanden of kiezen of bent u laatst een tand of kies verloren? Dan staan wij bij Tandarts Buitenland graag voor u klaar. Wij bieden verschillende behandelmethodes aan die uw verloren tanden of kiezen kunnen vervangen. Denk hierbij aan implantaten, kronen, bruggen, klikgebit etc. 

Wilt u meer weten over hoe u het verliezen van tanden of kiezen kunt voorkomen of wat u kunt doen als u een tand of kies bent verloren? Lees dan vooral verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het krijgen van een mooi en gezond gebit. 

Oorzaken van het verliezen van tanden of kiezen

Het verliezen van melktanden is heel normaal bij kinderen, maar wanneer u als volwassenen tanden of kiezen gaan verliezen is dit vaak geen goed teken. Het verliezen van tanden of kiezen kan verschillende oorzaken hebben. Een ongeluk of een val kan een oorzaak zijn van het verliezen van een tand maar ook het ouderdom is een grote oorzaak van het verliezen van tanden. Over het algemeen heeft het losrakingsproces meestal een bacteriële oorzaak. Wanneer u uw gebit niet goed verzorgt zal het ook sneller kunnen uitvallen door bijvoorbeeld ontstoken tandvlees of rotte tanden. Zorg er daarom voor dat u uw gebit goed verzorgt en regelmatig naar de tandarts gaat. 

Wat te doen bij verloren tanden of kiezen

Veel mensen vinden het belangrijk om een verloren tand of kies te laten vervangen zodat de uitstraling en lach weer mooi wordt. Hoe u deze verloren tand of tanden het beste kunt vervangen ligt er vaak aan waar de verloren tand zat en om hoeveel tanden het gaat. Er zijn drie verschillende manieren die toegepast kunnen worden. Er kan gekozen voor een prothese, een brug of een tandheelkundige implantaat. Wanneer u kiest voor een implantaat zal er een kunstmatige wortel in het bot van de kaak worden geplaatst. Bij Tandarts Buitenland voeren we alle drie deze behandelingen uit tegen relatief lage kosten. 

Tandarts Buitenland staat voor u klaar

Wilt u meer weten over het voorkomen van het verliezen van tanden of bent u benieuwd wat we voor u kunnen beteken op dit gebied? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het krijgen van een stralende lach. Het voordeel aan een behandeling bij Tandarts Buitenland is dat wij de beste kwaliteit implantaten, facing en kronen bieden tegen de scherpste prijs.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH