Goedkope tanden implantaten

Wanneer een implantaat?

Denkt u erover na om een implantaat te nemen of wilt u meer weten over wanneer u het beste kunt kiezen voor een implantaat? Dan bent u bij Tandarts Buitenland op het juiste adres. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en voordelen. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor het laten zetten van een implantaat.

Wilt u meer weten over wanneer u een implantaat kunt laten zetten of bent u benieuwd of een implantaat geschikt is voor u? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u er graag meer over en geven u een persoonlijk advies. 

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een vervanger van de wortel waar uw tand aan vast zit. De implantaat wordt in het kaakbot geplaatst tijdens een chirurgische ingreep onder lokale verdoving. De meeste implantaten zien er uit al een soort schroef gemaakt van titanium, zirkonium of een combinatie hiervan. Het implantaat biedt een sterke basis waar de kroon, brug of het kunstgebit op geplaatst kan worden. 

Wanneer kiezen voor een implantaat? 

Een implantaat wordt vaak gebruikt wanneer u een tand of kies mist. Bij het ontbreken van een enkele tand, zal ook één implantaat worden ingezet. Na de ‘bot ingroeiperiode, kan er een kroon, brug of kunstgebit op worden geplaatst. Als er meerdere tanden ontbreken kan een implantaat worden ingezet om een klikframe te verankeren. Na de behandeling voelt het weer alsof u normale tanden of kiezen heeft omdat ze stevig vast zitten in uw mond. Ten slotte kan een implantaat ook worden ingezet wanneer uw kunstgebit los komt en niet stevig zit. met 2, 4 of 6 implantaten kan het kunstgebit worden vastgeklikt. 

Een implantaat behandeling bij Tandarts Buitenland

Voorafgaand aan het plaatsen van een implantaat dient uitgebreid tandheelkundig onderzoek te worden gedaan om te kijken welke oplossing het beste bij uw gebit past. We zullen röntgenfoto’s nemen om de botkwaliteit te beoordelen. In de meeste gevallen moet vervolgens eerde de tand of kies of wortel worden getrokken met daarna 8-12 weken genezing. Daarna kan de implantaat worden geplaatst. 

Wanneer u op zoek bent naar een tandarts die hoge kwaliteit implantaten tegen de beste prijs kan plaatsen. Dan bent u bij Tandarts Buitenland aan het juiste adres. U bent van harte welkom voor gratis advies en informatie. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan direct uw gratis intake in. Wij staan voor u klaar. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH