goedkope tanden implantaten

Wat kost een implantaat?

Denkt u erover na om een implantaat te nemen, maar wilt u eerst meer weten over wat een implantaat kost en wat er allemaal komt kijken bij het laten zetten van een implantaat? Bij Tandarts Buitenland zijn we gespecialiseerd in het voordelig zetten van implantaten en staan graag voor u klaar. 

In deze blog vertellen we alles over het laten zetten van implantaten en de kosten hiervan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoe de behandeling er uit zal komen te zien. In de meeste gevallen worden implantaten namelijk niet door de zorgverzekeraar vergoed, wij snappen daarom maar al te goed dat u niet te hoge kosten wilt maken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een afspraak inplannen voor uw behandeling. 

Wat is een implaat behandeling? 

Uw eigen tanden hebben allemaal een wortel die in uw kaakbot vast zit. Een implantaat is een kunstwortel die in uw kaakbot wordt geschroefd ter vervanging van de natuurlijke wortel. Het implantaat is dus niet zichtbaar en voelt u niet. Op het implantaat kan een kroon, brug of kunstgebit worden geplaatst. Het implantaat zorgt er voor dat het gebit de kracht en sterkte heeft zoals een normaal gebit. Het gaat het slinken van het kaakbot tegen en zorgt ervoor dat uw kaaklijn blijft behouden. Het plaatsen van implantaten is een behandeling waar u tientallen jaren profijt van zult hebben. 

Wat kost een implantaat?

Het laten zetten van implantaten is vaak een dure behandeling die niet wordt vergoed door de standaard zorgverzekering. Het kan daarom verstandig zijn om vooraf onderzoek te doen naar de verschillende prijzen die worden gerekend voor een implantaat. De reden waarom de kosten zo hoog liggen, is doordat het plaatsen van een implantaat uit zes verschillende onderdelen bestaat. Dit heeft te maken met de materiaalkosten en de tandartskosten. Bij Tandarts Buitenland profiteert u van de laagste kosten. Wij werken met een kwalitatief Zwitsers merk. Voor slechts €1150,- laat u al een implantaat plaatsen. Bij deze prijs is een gratis consult, metalporselein kroon, indiv. titanium opbouw en 10 jaar garantie inbegrepen. 

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Wilt u meer informatie over het laten zetten van implantaten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gebit? Het is bij Tandarts Buitenland mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Wij zullen dat de huidige status van uw gebit onderzoeken en een behandelplan opstellen. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met onze specialisten. Wij helpen u graag bij het krijgen van een mooi en gezond gebit. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH