Kosten tanden bleken

Wat zijn de voor- en nadelen van facings?

Wilt u mooie witte tanden? Dan kunt u erover nadenken om facings te nemen. Na het laten plaatsen van facings kunt u direct weer genieten van een stralend gebit. Uiteraard brengt dit stralende gebit niet alleen maar voordelen met zich mee, wij zetten daarom alle voor- en nadelen voor u op een rij zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. 

Daarnaast leggen we u in deze blog ook graag uit wat facings precies zijn en welke mogelijkheden wij bij Tandarts Buitenland aanbieden. Mocht u meer willen weten over de voor- en nadelen of over de mogelijkheden. Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag aan een stralend en gezond gebit. 

Wat zijn facings?

Het laten zetten van facings is een veel gebruikte behandeling, wanneer de patiënt een witter en mooier gebit wilt. Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Hierdoor zullen de tanden er verzorgd en gezond uit zien. Bij onze kliniek (Tandarts Buitenland) wordt uitsluitend gebruik gemaakt van composiet facings. Deze facings zijn weefselbesparend, vaak vergoed door de zorgverzekeraar en goedkoper dan porseleinen facings. Daarnaast heeft u in de meeste gevallen na één zitting al een volledig stralende lach. 

De voor- en nadelen van facings op een rij

Wanneer u kiest voor facings zitten hier natuurlijk ook een aantal voordelen en nadelen aan verbonden. Om uw keuze zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij deze voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van facings:

  • Snel en eenvoudig je stralende glimlach vernieuwen
  • Vlekbestendig
  • Langdurig mooi
  • Geen herstel nodig
  • Behandelmogelijkheden in Nederland en in het buitenland
  • Natuurlijke look 

De nadelen van facings

  • Vrij kostbare behandeling
  • Permanente behandeling (niet terug te draaien)
  • Niet voor iedereen geschikt

Tandarts Buitenland staat voor u klaar

Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van facings of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Bij ons profiteert u altijd van de laagste prijs garantie en kunt u achteraf betalen. Hoe fijn is dat? 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH